21 Ekim 2010 Perşembe

VEDA

Veda sözcüğü her zaman hüzünlüdür.
Ama o anın geldiğini hissettim.
Eren'le durumumuzda yeni birşeyler yok.
Günler sıradanlaştı.

Blogu açtığımdan beri bizi okuyan, takip eden herkese teşekkürler.

3 yorum:

Gizem dedi ki...

Yorum gönderden göndermek zorunda kaldım kusura bakmayın yoksa size kişisel adresten yollayacaktım.

Bir Rica

Sitenizi beğenerek takip ediyorum.Gerçekte var olan ve tüm Türkiye genelinde yapılan bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.Engelli vatandaşlar için hazırlanmış bir kampanyadır. 1000 plastik şişe kapağı toplanınca 1 adet engelli arabası veriliyor.Şişe kapaklarını tek başınıza 1000 tane yapmanız beklenmiyor siz şişe kapaklarını biriktirip belediyenizle irtibata geçmeniz yeterli, okullardan da alınma devam etmektedir. Bu güzel projeye herkesin katılmasını diliyorum mümkün olan heryere ulaştırmanızı rica ediyorum.Bu sosyal toplumun canlı kalması için ve insan değerleri içinde önemli bir proje.
sayfaları:
www
ana sayfa
Sizden istediğim ise bu haberi paylaşmanız çünkü ne kadar çok artarsa o kadar da iyi olur.Sitemi de ziyaret edip istediğiniz zaman yorumlarınızı ve önerilerinizi gönderebilirsiniz ve izleyicilerim arsınada katılabilirsiniz, bunun bir reklam olduğunu lütfen düşünmeyiniz.Sizden bir ricadır.Yapsanızda yapmasanızda teşekkür ederim.
Saygılarımla
Komedi Günlüğüm
http://komedigunlugum.blogspot.com/

Canan dedi ki...

Sevgili Anneanne,

"Veda" hiç beklemediğim bir şeydi, sanki Eren'i beraberce okula gönderecekmişiz ne bileyim ilk aşkına tanık olacakmışız gibi geliyormuş bana. Blogunuzu ve Eren'deki gelişmeleri merakla takip ediyordum. Size, torununuza ve ailenize sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Sevgiler.

Canan

Salime Alan dedi ki...

Sevgili Canan,
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Bizden de sevgiler.
Salime